Home - etusivu ----- Paintings - maalauksia ----- Idea ----- CV ----- Contact - yhteys

Maalaan viitteellisesti ihmisen suhteesta luontoon sekä toisiin ihmisiin. Käsittelen aiheitani pelkistäen, usein täysin abstraktisti. Australiassa yhteiskunnallisiin taideprojekteihin osallistumisen myötä olen alkanut käsittellä töissäni luontoteemaa monimuotoisemmin useasta eri näkökulmasta, ottaen myös huomioon alkuperäiskansat, maan omistajuuden sekä ajan jatkumon ja sen rajallisuuden.

Haluan töissäni siirtää katsojalle sen pysäyttävän tunteen, jonka koen erämaassa, merellä tai metsässä. Luonnon rajuus ja voima kankaalle kesytettynä. Kuvat tulevat suoraan sisäisistä tunteistani, ja värit luovat maalaukselle sen sisällön, merkityksen ja muodon. Vuoropuhelu, joka jää jäljeksi kankaalle. Näkyviin mutta näkymättömiin. Värit, muodot ja aiheet ovat symbolisia ja jokainen katsoja luo maalaukseen henkilökohtaisen sisällön omista ajatuksistaan ja kokemuksistaan.

Maalaan kankaalle öljyväreillä, mutta olen viime aikoina siirtynyt käyttämään myös akryylivärejä sekä erilaisia sekatekniikan menetelmiä.

 

 

 

Tiina Herttua ---- visual artist - kuvataiteilija ---- tel/puh +358-400-488 758 ---- tiina (at) tiinaherttua.fi